Integrale Coaching

Voel jij dat je continu hoog in je ademhaling zit, onrust in jouw lichaam of hoofd, of niet in balans in je dagelijkse doen? Dan gaan wij kijken op welke vlakken jij ondersteuning kunt gebruiken. Ik begeleid jou bij jouw proces en jij hebt de eerste stap gezet door mij als jouw coach te vragen jou hierbij te helpen. Tijdens het coach traject kunnen we meerdere coachtools inzetten, vanuit mijn expertise. Hiervan vind je de belangrijkste onderstaande. Uiteraard kan hiernaast een yogales, meditatie les of integrale massage extra ondersteunend werken voor jou. Dit is altijd bespreekbaar.

Healing Breath Coach & Lichtwerker

Healing Breath betekent dat ik werk met een verhoogde energie. Het kan zijn dat ‘oude energie’ in beweging gebracht wordt, waardoor dit wat oncomfortabel aanvoelt. Het kunnen emoties zijn uit een verleden die loskomen, waardoor de weg vrij gemaakt wordt voor positiviteit en vreugde voor nu en jouw toekomst. Je kunt je gaan her-inneren wie jij werkelijk bent. Je komt in balans en word je bewuster van jouw eigen IK en jouw lichaam. Een ademsessie duurt ongeveer een uur, met vooraf een coachgesprek om jouw doel als intentie te formuleren en mee te nemen in jouw ademsessie. Elementen van een Healing Breath sessie zijn:

Leefstijl- & Vitaliteitscoach

Het kan zijn dat je jezelf uit balans voelt door: stress, gebrek aan ontspanning of slaap/bioritme, beweging, voeding of andere zaken. We kunnen een Integrale Vitaliteitscheck vooraf doen, zodat we inzicht krijgen in jouw situatie en helderheid in jouw vraag of doel. Leefstijl en vitaliteit hangt volledig samen met jouw fysieke en sociaal emotionele gesteldheid. Hiernaast ook wie jij bent vanuit jouw gedachten, jouw missie en visie en nog veel meer. Met andere woorden; we kijken op holistische wijze naar wie jij bent, wat je kunt bijsturen en waar je naartoe wilt of kunt stap voor stap. Hierin begeleid ik jou in jouw eigen proces op weg.

Natuurcoaching

Natuurcoachen activeert jouw eigen natuurlijke wijsheid. Wij allemaal zijn onderdeel van de natuur. Het geeft je helderheid of antwoord op jouw vraag of brengt je dichter bij jouw kernvraag. 

Door middel van oefeningen of afbeeldingen uit -/in de natuur komt de eigen natuurwijsheid in jou boven. Dat wil zeggen, dat er tijd genomen wordt in alle rust aanwezig te zijn in of met de natuur waardoor de eigen ‘intuïtieve natuur’ bovenkomt. Het lichaam geeft intuïtief meestal richting aan jouw antwoorden, die je normaal niet bedacht zou hebben. Jij kiest jouw eigen pad en jouw eigen richting, zonder oordeel of interpretatie.

Werkwijze

Ik nodig je vooraf uit voor een intakegesprek op de met elkaar afgestemde locatie, vlakbij of vanuit mijn huisadres en dan bespreken we wat jouw vraag is. Direct na dit intakegesprek gaan we de natuur in. Tijdens dit moment gaan we dieper in op jouw vraag of thema.

Neem contact op